Cartesia visar vägen då larmet går

Contal Security AB är ett av Sveriges ledande företag inom digitala systemlösningar och levererar olika lösningar för digital in- och utalarmering till såväl privata som statliga och kommunala verksamheter. Deras systemlösningar finns installerade på närmare 70% av räddningstjänster i landet.

Cartesia visar vägen då larmet går.
- Det är viktigt för våra kunder att vara snabbt på plats då larmet kommer in. Med hjälp av Cartesias kartlösning får de den aktuella positionen för uppdraget presenterad i storbildsskärmar som sitter placerade på strategiska platser för larmoperatörer, väktare och personal på arbetsplatsen. Våra kunders personal har genom denna lösning fått ökade förutsättningar att snabbare och bättre förberedda komma fram till sina uppdrag till gagn för medborgarna i samhället, säger Tommy Fallesen, Business Area Manager på Contal Security AB.

Ett enhetligt system med många fördelar
- Genom samarbetet med Cartesia kan vi erbjuda ett enhetligt system för alla positioner hos kunden. Därmed minskar deras kostnader för systeminköp och utbildning, risken för misstag minskar och personalen känner igen sig oavsett vilken skärm man tittar på när larmet går. Systemet funkar väldigt bra och hoppas att vi skall kunna vidareutveckla denna funktion ännu mera, avslutar Tommy.

contal, cartesia, larm contal, cartesia, larm,

Vill ni veta mer, kontakta oss.

Tommy, Fallesen, Contal, Cartesia,                       Cartesia, Contal, Nilsson, Lennart, partner,

Tommy Fallesen
Public Safety - Contal
Telefon: 031-703 06 50
fornamn.efternamn@contal.se
www.contal.se
        Lennart Nilsson
        Partneransvarig, Cartesia   
        Telefon: 0950-120 05 
        fornamn.efternamn@cartesia.se