Cartesia Supportcenter

Cartesia Supportcenter är bemannat vardagar kl 8-17, lunchstängt 12-13. Vår support kontaktas på bästa sätt via e-post: support@sokigo.com eller telefon: 0771-60 60 70

Telefon: 0771-60 60 70
E-post: support@sokigo.com

Vid kontakt med vår tekniska support, var beredd att uppge följande:

• Företagets namn
  • Programvara
  • Versionsnummer av programvara
  • Version av Windows
  • För supportfrågan relevant kringutrustning
  • Beskrivning av supportfrågan som när problemet uppstår, felmeddelanden m.m.
  • Kan problemet upprepas?

Supportavtal kan tecknas för samtliga Cartesias programvaror. Supportavtalet innefattar fri support per e-post, telefon eller fax. Behöver du support, teckna supportavtal eller få mer information om vår supporttjänst, kontakta Cartesias support.